Blog

Xaomi A1

2020.04.23 14:08

A Xiaomi csapata ismét meglepő újítással állt elő, mégpedig egy motoros járgány képében! Nem ritka, hogy a cég forradalmi ötleteket valósít meg, azonban ennek a motornak megannyi előnye van, melyek által ténylegesen ráillik a városi közlekedés jövője jelző.

Nézzük, miket is tud ez a csodajárgány. Nem véletlen a megnevezés, hiszen a roller, a motor és a bicikli három az egyben megjelenik benne; sokkal kényelmesebb a rollernél, könnyebb a motornál és, ha lemerül, ugyanúgy tekerhetjük, akár a biciklit! Így tökéletes városi közlekedési eszközként szolgál, amely sosem hagy minket cserben. És ami a legjobb, hogy motoros jogosítvány nélkül is vezethetjük!

A járgányt két néven (A1 és A1pro) lehet megtalálni, melyek között a hatótávolságuk ad némi különbséget; előbbi 60 km-t, utóbbi pedig 70 km-t képes egy töltéssel menni. Az akkumulátor 768 és 950 Wh-s, azonban még így is csak 52 kg az össztömege a nagyobb motornak. 

Ilyenkor persze mindenkiben felmerül a kérdés, hogy na jó, ez mind szép és jó, de mennyibe kerül ez a szuper járgány? Még mielőtt horribilis összegekben gondolkoznánk, a Xiaomi A1 ára 424 dollár, azaz nagyjából 130ezer ft.

Tehát az ára nem magasabb egy jobb e-rollernél, ugyanakkor számtalan funkcióval többre képes. Ilyen például a 130 fokos látószögű 1080p-s kamera, vagy a 6,8 colos képátmérőjű színes műszeregység, melyek mindegyike az alapár részét képezik.

Hamarosan tehát érkezik ez a csodajárgány, amit hihetetlenül jó áron szerezhetünk be, valamint megkönnyíthetjük általa a városi közlekedésünket. Rajtunk keresztül is beszerezhető lesz ez a csoda járgány, illetve minden más Xiaomi termék is, a telefonoktól az összes okoseszközéig bezárólag!

Ne felejtsétek, ha új vagy használt mobiltelefont vásárolnátok keressetek minket bátran Győrben két helyen is (Kisfaludy utca 11, Lajta út 33) vagy nézzetek szét a webshopunkban: https://retrogsmgyor.hu/